Miten valmistetaan tonnikalasalaatti?

Tämä täyttävä salaatti sopii syötäväksi joko sellaisenaan tai tarjottavaksi muun ruoan lisukkeena. Vaihtelua saat lisäämällä joukkoon makaroneja (esim.pätkinä olevaa spagettia/rakettispagetti), tai pizzasuikaleita/kuutioita.

  • 2dl pitkää riisiä
  • 2prk tonnikalahiutaleita öljyssä/vedessä
  • 2 pss. herne-maissi.paprikasekoitusta (pakaste)
  • Suolaa
  • Makusi mukaan muita mausteita
Ota jäiset vihannekset sulamaan.

Keitä riisi väljässä vedesä ja lisää suola keitinveteen. Keittoajan löydät pakkauksesta

Kaada riisi siivilään ja huuhdo raikkaalla vedellä.

Purista tonnikalasäilykkeistä ylimääräinen neste pois kannen avulla.

Sekoita kaikki aineet ja tarjoa salaatinkastikkeen kanssa.