- Etusivu
- Ruoka & juoma
- Reseptit
- Miten tabbouli tai tabbouleh valmistetaan?
Miten tabbouli tai tabbouleh valmistetaan?
Neljälle:
- 500g bulgurvehnää
- kiehuvaa vettä
- ½tl suolaa
- 2-3 sipulia
- 2-3 toimaattia
- 1 vihreä paprika
- 1dl hienonnettua persiljaa
Minttukastike:
- 1rkl sitruunamehua
- 3rkl oliiviöljyä
- ½-1 puristettu
- valkosipulin kynsi
- yrttisuolaa ja mustapippuria
Leikkaa tomaatit lohkoiksi ja hienonna paprika. Sekoita vihannekset ja persilja salaattiin juuri ennen tarjoilua. Mausta yrttisuolalla.
Aiheeseen liittyvät artikkelit
- Aito borssikeitto
- Aurajuustolla ja ananaksella maustettu broilerkastike
- Basilikalla maustettu vihanneskeitto Välimereltä
- Chilimaustettu kinkku-pasta salaatti
- Emmental kastike pastalle tai kuorrutukseen
- Eri raaka-aineisiin yhdistettävä perusjuustokastike
- Gratinoidut katkarapuleivät
- Helppo ja herkullinen alkupala
- Helppoa ja nopeaa herkkusuille
- Herkullinen iltapalapiirakka
- Herkullinen ja nopea leipä
- Herkullinen lounas tai iltapala
- Herkulliset vappumunkit
- Herkulliset, yrteillä maustetut uunitomaatit
- Hernekeitto hollantilaisittain
- Hunajaista broileria riisille tai pastalle
- Hunajalla maustetut sämpylät
- Hämäläinen näkkileipä
- Itsenäisyyspäivän kakku
- Joulupuuro neljälle
- Juustoinen kolmen pippurin kastike neljälle
- Jälkiruokasalaatti
- Kaakaonmakuinen leipä maistuu tarhaikäisille - ja vanhemmille!
- Kaneliset kierrepullat
- Kermainen pasha pääsiäiseksi
- Kermaiset toffeetikkarit
- Kermajäätelötäytteinen kakku 10 hengelle
- Kermarahka säilykepersikoista
- Kinkkumunakas
- Klassinen boeuf bourguignon
- Kreikkalainen perinneruoka
- Kuinka aurajuustokohokkaita valmistetaan?
- Kuumat kinkkuleivät
- Kylmä katkarapusalaatti neljälle
- Kylmä roseepippurikastike neljälle
- Laskiaisherkku maistuu läpi vuoden
- Maitopohjainen pastakastike
- Marjoilla koristeltu kakku 12 hengelle
- Mintun makuinen juustotäytekakku 12 hengelle
- Miten guacamole valmistetaan?
- Miten hasselbacan perunat valmistetaan?
- Miten herkkusieniwokki valmistetaan 3-4 ruokailijalle?
- Miten hämäläinen katajakalja valmistetaan?
- Miten kuorrutat maissilastuja?
- Miten kyyhky kypsennetään timjamivoissa?
- Miten munaton ja vähälaktoosinen kuivakakku valmistetaan?
- Miten munaton ja vähälaktoosinen piimäpiirakka valmistetaan?
- Miten munaton kasvispiirakka valmistetaan?
- Miten munaton kasvispiiras valmistetaan?
- Miten munaton kinkkupiirakka valmistetaan?
- Miten munaton makaronilaatikko valmistetaan neljälle?
- Miten munaton omenakakku valmistetaan?
- Miten munaton porkkanakakku valmistetaan?
- Miten munaton puolukkatorttu valmistetaan?
- Miten munattomat ja vähälaktoosiset ruususuut valmistetaan?
- Miten munattomat juustomuffinit valmistetaan?
- Miten munattomat lihapullat valmistetaan?
- Miten nautitaan raakaa kalaa?
- Miten perinteiset kaurakakut Satakunnasta valmistetaan?
- Miten peruna-voitaikina valmistetaan?
- Miten pesto valmistetaan?
- Miten porkkanalaatikko valmistetaan?
- Miten poronkäristys valmistetaan?
- Miten ruukkujuusto valmistetaan?
- Miten sitruunakastike valmistetaan?
- Miten Tzatziki valmistetaan?
- Miten täytetyt kesäkurpitsat valmistetaan?
- Miten valkokastike valmistetaan?
- Miten valmistan punaviinikastikkeen?
- Miten valmistan salaattikastikkeen?
- Miten valmistetaan cocktailtikut?
- Miten valmistetaan hedelmäjogurtti?
- Miten valmistetaan italiansalaatti?
- Miten valmistetaan kapakalaa?
- Miten valmistetaan naposteltavat?
- Miten valmistetaan perunapihvit?
- Miten valmistetaan perunasalaatti?
- Miten valmistetaan pirtelö?
- Miten valmistetaan salaatti italialaisittain?
- Miten valmistetaan tomaattileivät?
- Miten valmistetaan tonnikalaleivät?
- Miten valmistetaan tonnikalasalaatti?
- Miten valmistetaan tuorejuustopyöryköitä?
- Miten valmistetaan täytetty patonki?
- Miten valmistetaan uunikirjolohi kermakastikkeessa?
- Miten valmistetaan uunileivät?
- Miten varhaisperunasalaatti valmistetaan?
- Miten voitaikina valmistetaan?
- Mitä dibbitarjottimelle?
- Mitä on tempura?
- Murean suussasulavia pikkuleipiä
- Mustaherukkakakku 12 hengelle
- Nopea kastike riisille
- Nopea maitokastike perunoille ja kasviksille
- Nopeat savuporoleivät
- Nopeat sinihomejuustoleivät
- Nopeavalmisteinen piiras katkaravuista
- Nopeavalmisteinen piiras kinkusta
- Pastasalaattia hunaja-ananas kastikkeella
- Perinteinen kiinalainen herkku
- Perinteinen lappalainen herkku
- Perinteinen thaimaalainen herkku
- Perinteinen vappujuoma
- Perinteinen, maukas pataruoka
- Puolen litran peruspullataikina
- Rahka-voitaikina
- Raikas sitruunakakku hedelmillä 12 hengelle
- Ruokaisa broilerisalaatti
- Ruokaisa ja raikas pääruokasalaatti
- Sillisalaattia perunalla ja lisäkkeillä
- Sinihomejuustoinen sienikastike neljälle
- Suussasulava vihannespata Etelä-Ranskasta
- Tomaattikastike pastalle 4 annosta
- Tyttöjen unelmakakku
- Täyttävä ja riittoisa
- Uudenvuoden valvojaisiin
- Vaalea kermakastike kuudelle
- Valkosuklaakakku 15 hengelle
- Vaniljaista päärynäriisiä
- Venäläiset raviolit
- Viisi peruspizza ohjetta
- Voitaikinasta maukkaita nyyttejä
- Yllättävä ja terveellinen alkupala
- Ylösalaisin paistettu omenatorttu
- Öljyssä paistetut vappuleivonnaiset